Ruuanlaiton osalta ensin laitoin eiliset lihapullat ja riisit pieneen korealaiseen saviastiaamme ja uuniin. Isossa hotpotissa keitin riisin (mausteiden paisto, riisin paisto, sitten vesi). Pilkoin ja paistoin rypsiöljyssä lievästi kaksi sipulia ja heitin riisin päälle. Pilkoin ja paistoin herkkusienet ja heitin pataan riisin päälle. Padassa siis muuten kansi päällä ja vettä lisättävä tarpeen mukaan vedenkeittimestä.

Kesäkurpitsan leikkasin pitkiksi siivuiksi ja itketin suolalla. Kuivaamisen jälkeen pienemmiksi paloiksi, paistoin ja heitin riisin päälle. Tällä välin riisi oli kypsynyt (parboiled rice - 10 min), joten lopuksi sekoitin kaikki sekaisin => risotto.

Koska lihapullia ei ollut tarpeeksi, paistoin vielä Haloumia melko paksuina viipaleina. Ne tarjoiltiin erikseen.

Eli tällä kertaa hiukan nopeampi ruoka, mutta hyvin maistu.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti